THUMPER EQUINE PRO MASSAGER

Thumper Equine Pro MassagerZonder beweging geen paard! Bij het passen van een zadel is de beweging van het paard het aller belangrijkste. Een paard dat gevoelig is in de rug of stijfheid ervaart zal niet op de juiste manier kunnen bewegen en dit al zich uiten onder het zadel. Denk hierbij o.a. aan het niet afmaken van zijn of haar passen, het wegdrukken van de rug, ondeugend of zelfs gevaarlijk zijn bij het opstappen, bokken, niet voorwaarts willen gaan en het niet willen (of kunnen) ontspannen. Als zadelpasser vind ik het daarom erg belangrijk dat het paard op de juiste manier kan bewegen. Het regelmatig masseren van het paard zal hier een grote bijdrage aan leveren. Daarom werk ik graag samen met de Thumper Equine Pro massager.

De Equine Pro is een aanbevolen keuze in de paardensport. Het wordt gebruikt over de hele wereld voor paarden in alle disiplines op ieder niveau. De Euine Pro zal de algele prestaties van het paard doen verbeteren. De toegevoegde kracht is ideaal voor een stevige massage. Dit massage apparaat heeft bescherming tegen vallen en stoten, daarom is het mogelijk het apparaat buiten te gebruiken.

Thumper wordt met opmerkelijk veel succes gebruikt op renpaarden, jager/jumpers, rodeo en racepaarden, dressuur Thumper Equine Pro Massagerpaarden, eventing, polo pony's, trekpaarden en menteams. Zelfs al het paard puur recreatief wordt gereden, is de Thumper Equine Pro massager zeer geschikt voor paarden die niet genoeg beweging krijgen of die gewoon wat verwennerij verdienen. Het is bovendien bewezen zeer succesvol te zijn voor het gemak van de merrie om veulens te leveren.

De Equine Professional Massager is ook ideaal voor paarden in training, competitie, herstellende van een blessure en degenen die nerveus zijn. Thumper verlicht spierpijn en verbetert de algehele houding van lichamelijk gespannen paarden. Het paard zal genieten terwijl hij gemasseerd wordt, en zowel u als uw paard zal profiteren van de resultaten.

De meeste letsels voor paarden zijn het resultaat van herhaalde stress en overbelasting. Een fysiek fit paard heeft zeer sterke en strakke spieren die van nature extreme weerstand produceren. Het ontspannen houden van deze spieren zal je paard in staat stellen op zijn best te presteren. Door middel van een dagelijks onderhoud programma met de Equine Pro, zullen blessures aan de spieren worden voorkomen. Hierdoor wordt het paard in staat gebracht maximaal te presteren.

 

Kenmerken en voordelen

  • Groot massage oppervlak welke ideaal is voor paarden, die grote spiergroepen hebben. Massage verbetert de circulatie en bloedtoevoer naar de gewrichten, en versnelt de afbreking van schadelijke afzettingen. Het helpt ontstekingen en zwellingen in de gewrichten te verminderen en verlicht zo de pijn.
  • De Equine Pro stuurt energie diep in het lichaam, voor het verhogen van het aanbod van voeding en bloed naar de spieren die de opbouw van schadelijke stoffen helpt voorkomen als gevolg van zware lichamelijke inspanning of letsel.
  • Thumper Equine Pro MassagerDoor goede bescherming van het apparaat wordt het mogelijk gemaakt het apparaat in stallen en schuren op te bergen. Mogelijkheid om uw paard direct te behandelen versnelt versnelt het herstelproces, en verminderd de herstelperiode meestal voor de helft.
  • De Equine massage kan gebruikt worden bij het deels compenseren bij gebrek aan lichaamsbeweging, en spiersamentrekking die vanwege een blessure, ziekte of ouderdom gedwongen inactief blijven.
  • Ergonomische handvatten geplaatst op 90 graden maakt het masseren van het paard gebruiksvriendelijk en glijd de massager gemakkelijk van de ene naar de andere spiergroep.
  • Eenvoudig schoon te maken met een licht vochtige doek.
  • Ventilator gekoeld, een 'high torque DC' motor levert lange tijd betrouwbare service.
  • Vervaardigd in Canada om de hoogste kwaliteit van het product te waarborgen.

 

Wij hebben een Thumper Equine Pro Massager beschikbaar om zelf vrijblijvend ervaring op te doen met dit apparaat en de voordelen en mogelijkheden zelf te ervaren.

Prijs Thumper Equine Pro Massager: EUR 389,00.

Professionele opberg tas: EUR 49,95